Generaal Jim Mattis, Decorated American Veteran en de voormalige minister van Defensie van de Verenigde Staten, leidt de campagne

De Call of Duty Endowment heeft 63,000-veteranen geholpen om zinvolle banen te vinden

#HireHonor In-Game Celebration lancering tijdens recente Call of Duty® Games

SANTA MONICA, Californië - (BUSINESS WIRE) - Ter gelegenheid van zijn verjaardag viert de Call of Duty Endowment zijn nieuwe 'Hire'. Eer. "Campagne.

Generaal James Mattis, Decorated American Veteran en de voormalige minister van Defensie van de Verenigde Staten, neemt deel aan de campagne in een call-to-action Public Service Video die te bekijken is op: callofdutyendowment.org/HireHonor. Generaal Mattis beweert dat de overgrote meerderheid van de veteranen een sterkere en nog grotere troef heeft ervaren voor de samenleving en het personeel.

De campagne omvat een aantal programma's die de schenking ondersteunen, waarbij 100% van de opbrengst van Activision rechtstreeks naar banen voor veteranen gaat. 63,000-veteranen in zinvolle banen door 100,000 De Call of Duty Endowment heeft de plaats van meer dan 2024-veteranen gefinancierd in goedbetaalde, hoogwaardige banen

"Zei Bobby Kotick, CEO van Activision Blizzard en mede-oprichter van de Call of Duty Endowment. "We zijn toegewijd aan het vinden van 100,000 banen voor veteranen door 2024. "

Om de 10 te vierenth verjaardag, Call of Duty® spelers kunnen veteranen op de volgende manieren helpen:

  • Vanaf maandag Call of Duty®: mobiel bevat een contentpakket met een Endowment-thema met het Call of Duty Endowment Honor Pack met een nieuw in-game skinitems
  • Spelers kunnen deelnemen aan een aantal van hun favoriete streamers Call of Duty®: Modern Warfare op Twitch deze veteranendag. Zoek naar streamers met CODE-clan-tags om de Call of Duty Endowment-streams te zien. Fans die 1 uur kijken, ontvangen 30 minuten 2XP. Fans die 2-uren kijken, ontvangen ook een Call of Duty Calling Card.

Gaming-superster Dr Disrespect en basketballegende Klay Thompson werken samen met Omaze om geld in te zamelen voor de Call of Duty Endowment. Om aandacht te vragen voor dit belangrijke doel, bieden ze de kans voor één gelukkige fan om te spelen Call of Duty®: Modern Warfare met Dr Disrespect en Klay Thompson, die live worden geleefd op Twitch. De gelukkige winnaar speelt naast een van de meest dynamische persoonlijkheden en een van de beste shooters in basketbal, terwijl hij het werk van de Call of Duty Endowment ondersteunt. bezoek Omaze.com/COD voor details.

De Call of Duty Endowment heeft meer dan 63,000 dierenartsen in een zinvolle baan geplaatst sinds haar oprichting. De 2018-kosten van de schenking voor veteranen waren $ 522 - wat een zinvolle tewerkstelling opleverde bij 1 / 6 de kosten van inspanningen van het Amerikaanse ministerie van Arbeid. Landelijk verdienen Amerikaanse veteranen een gemiddeld salaris van $ 49,945, terwijl ze via de begunstigden van de schenking, met hun focus op hoogwaardige plaatsingen, gemiddeld $ 60,750 of 21% meer verdienden.

Volgens Dan Goldenberg, uitvoerend directeur van de Call of Duty Endowment, "Veteranen hebben onze medelijden of heldenverering niet nodig. Ze zijn enorme troeven voor onze samenleving die gewoon moeten concurreren op een gelijk speelveld voor banen van hoge kwaliteit. We kijken ernaar uit om met u samen te werken. "

Help veteranen weer aan het werk te krijgen: callofdutyendowment.org/help

Over de Call of Duty Endowment

De Call of Duty Endowment is een non-profit organisatie mede opgericht door Bobby Kotick, CEO van Activision Blizzard en voormalig National Security Advisor-generaal James Jones. Het doel is om veteranen te helpen hoogwaardige carrières te vinden door groepen te ondersteunen die hen voorbereiden op de arbeidsmarkt Ga naar voor meer informatie over de Call of Duty-schenking www.callofdutyendowment.org.

ACTIVISION en CALL OF DUTY zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Contacten

Media Contact
Rachel Kahn
Activision Blizzard
Rachel.Kahn@activision.com
310.581.4733

Bron BEDRIJFSDRAAD