Tijdens de BlizzCon 2019 een van de advertenties het meest geprezen was dat van Diablo 4, waarvan we verschillende informatie hebben ontvangen van verschillende tweets en verklaringen van de ontwikkelaars.

Volgens wat zei da Joe Shely, Hoofdontwerper van het spel, de titel zal na verloop van tijd worden ondersteund dankzij uitbreidingen en microtransacties. Als je in het eerste geval niet verrast bent, gezien het feit dat zelfs de vorige hoofdstukken van Diablo in de loop van de tijd verschillende DLC's hebben gezien, kan de opname van in-app-aankopen hun neus opdraaien.

Hierop wil Joe Shely echter iedereen geruststellen: Diablo 4 zal het in feite aanbieden alleen cosmetische microtransacties en geen van deze zal de gameplay veranderen en vergemakkelijken voor degenen die geld uitgeven in de game.

Een goed nieuws dat daarom niet diegenen zou moeten alarmeren die gruwelen van het woord "microtransacties" en dat ondersteuning voor garandeert Diablo 4 zelfs op de lange termijn.