Tieners rapporteren meestal over hun ouders

SAN MATEO, Californië - (BUSINESS WIRE) - Terwijl de meerderheid (93%) van de ouders zegt dat ze gepast gedrag met hun kinderen bespreken, tenminste "incidenteel", zijn tieners het niet eens, volgens een nieuwe Onderzoek naar digitale civiliteit in opdracht van Roblox, een wereldwijd online entertainmentplatform dat meer dan 100 miljoen mensen samenbrengt door te spelen. 3,500-7 en 17 tieners, onthult de ontkoppeling met 580% van de tieners die beweren dat ze zelden of nooit gesprekken met hun ouders hebben over gepast online gedrag, wat de mogelijkheid benadrukt om beter kinderen en tieners voorbereiden op interacties in de online wereld.


Hoewel 91% van de ouders denkt dat hun kinderen hen waarschijnlijk zullen helpen als ze problemen ervaren zoals online pesten, zullen ze deze problemen waarschijnlijk melden (53%) of een andere volwassene vertellen (33% ) dan praten met hun ouders (26%). Wanneer ze om advies vragen, adviseren jongere mensen om slecht gedrag te melden, vreemden te blokkeren of iemand te vertellen die kan helpen.

""Deze gegevens onderstrepen het belang van het starten van potentieel ongemakkelijke gesprekken over gepast gedrag en het openhouden van communicatiekanalen met uw kinderen," zei Laura Higgins, directeur van digitale civility bij Roblox. "Het internet is een geweldige plek om een ​​digitale wereld te verhogen, maar om betrokken te raken bij een digitale wereld. Ze helpen je om vertrouwen en een open relatie op te bouwen, en moedigen hen aan je om hulp te vragen als ze die nodig hebben. '

Duizendjarige ouders zijn beter in het volgen van de online activiteiten van hun kinderen

Uit enquêteresultaten kwamen generatieverschillen naar voren als het ging om de betrokkenheid van ouders bij het leven van digitale kinderen: in vergelijking met Gen X en babyboomers besteden millenniale ouders meer tijd aan het online volgen van het gedrag van hun kinderen, met 68% online activiteiten vergeleken met minder dan de helft van de ouders van Gen X en Baby Boomer (respectievelijk 48% en 47%).

Millennial Ouders gebruiken digitale monitoringtools zoals ouderlijk toezicht - Meer dan de helft (55%) van Millennial Ouders gebruiken kinderen voor online activiteiten 42% van Gen X en Boomers. 47% vergeleken met 37% van Gen X en 29 % van Boomers).

Ondanks deze verschillen, doen millennials, Gen X en babyboomers ouders die het gedrag van hun kinderen niet volgen om bijna dezelfde redenen:

  • 42% van de ouders heeft gewoon geen behoefte om dit te doen;
  • 20% zegt dat ze niet weten hoe; en
  • 12% zegt dat ze willen dat hun kind onafhankelijk is.

"Ik voel me soms intimiderend om de snelle vrede van apps en apparaten bij te houden die onze kinderen gebruiken. "Het vereist ouders om zichzelf te onderwijzen en te begrijpen hoe ze moeten functioneren als chatrooms op platforms, of hoe ze slechte acteurs en schadelijke inhoud kunnen rapporteren," zei Stephen Balkam, CEO van het Family Online Safety Institute. "Ze willen samen met hun platformen voor zichzelf kunnen zorgen. "Dit biedt een gelegenheid voor een zinvol gesprek over veiligheid en bescherming van persoonlijke informatie."

Online, tieners vaak over online pesten en ongepast taalgebruik, maar ze helpen elkaar

Ouders en tieners (91%) en tieners (77%) maken zich grote zorgen over online pesten. Tweeëntwintig procent van de ouders heeft incidenten gemeld waarbij hun kinderen betrokken waren, en bijna een op de vijf tieners (19%) zei dat ze de afgelopen 12-maanden te maken hadden gehad met online pesten. Aanvullende onderzoeksresultaten:

  • Tieners classificeren verschillende acties als pesten: bijvoorbeeld 51% van de tieners zei dat ze iemand in deze categorie uitlachen als ze online spelen en anderen in een spel als pesten ook.
  • Terwijl de meerderheid van de tieners (65%) meldt dat anderen vaak ongepaste taal gebruiken terwijl ze online spelen, zeggen veel minder (27%) tieners dat ze zelf aanstootgevende of ongepaste taal gebruiken.
  • Bijna alle tieners (96%) zullen een vriend waarschijnlijk helpen als ze online worden gepest, ze zullen waarschijnlijk hulp van andere spelers krijgen wanneer ze tenminste "soms" nodig hebben met 41 "Of" altijd. "

"Terwijl sommige platforms ernaar streven om een veilige omgeving voor jongere gebruikers en meedogenloze bestrijding van slechte actoren, kunnen tieners ervoor kiezen om meer open platforms te gebruiken - zoals ongemodereerde chat-apps - in combinatie met beheerde apps om grenzen te omzeilen en te verleggen, ”voegde Higgins toe. "Helaas maakt deze vrijheid ook 'scherts', grof taalgebruik en veel bravoure mogelijk, dus het is belangrijk voor ouders om te begrijpen waar hun kinderen rondhangen en hoe ze sociale platforms samen weven. Hoewel we geen controle hebben over wat we op internet zien, kunnen we helpen de controle terug te brengen naar kinderen door hen te voorzien van tactieken en hulpmiddelen om slechte acteurs aan te pakken. "

De betekenis van digitaal spelen

De meeste tieners spelen online, genieten van het plezier, ontspannen na een stressvolle dag of zoeken een uitdaging. Voor meer dan een derde (34%) is het waar hun offline vrienden rondhangen. Van de onderzochte 580-tieners speelt 78% minstens één keer per maand online games en speelt meer dan een halve tiener (55%) meerdere keren per week of vaker, onderstrepend

Voor velen van ons geeft dit ook een boost aan vertrouwen - een kwart van de tieners (26%) zegt dat gamen is waar ze het beste in zijn en dat ze zich goed voelen over zichzelf. Bovendien rapporteert 42% van de tieners die online spelen vaak complimenten te geven aan andere spelers, en meer dan een kwart (26%) geeft ook aan complimenten te ontvangen bij het spelen van online games, hoewel mannen vaker dan vrouwen rapporteren 33%.

De volledige resultaten van de Roblox Digital Civility Survey zijn te vinden hier. Roblox's directeur van digitale beschaving Laura Higgins deelde haar commentaar op het Roblox-blog leidend tot de presentatie van het onderzoek aan de 2019 Internationale pestpreventieconferentie deze week.

Methodologie

Deze online enquête werd in opdracht van SurveyMonkey uitgevoerd als onderdeel van Roblox's Digital Civility Initiative en voerde oktober 19-29, 2019 uit onder 10,000-volwassenen, inclusief 3,571-ouders van kinderen van 7-17 (922 zijn millennials), en 580-tieners, van wie 430 een keer per maand of meer online games speelt. Respondenten voor deze enquête werden geselecteerd uit de 2 miljoen mensen die elke dag enquêtes invullen op het SurveyMonkey-platform. Datum, leeftijd, ras, geslacht, opleiding en geografie met behulp van de American Community Survey van het Census Bureau om de demografische samenstelling van de Verenigde Staten en ouder weer te geven, vervolgens gewogen naar leeftijd, ras, geslacht, opleiding, arbeidsstatus en geografie met behulp van de huidige bevolkingsenquête van Census Bureau om de demografische samenstelling van de Amerikaanse bevolking weer te geven.

Over Roblox

Roblox's visie is om de wereld samen te brengen door te spelen. Elke maand hebben meer dan 100 miljoen mensen over de hele wereld plezier met vrienden terwijl ze miljoenen meeslepende digitale ervaringen verkennen. Al deze ervaringen zijn gebouwd door de Roblox-gemeenschap, bestaande uit meer dan twee miljoen makers. Wij geloven in het opbouwen van een veilige, burgerlijke en diverse gemeenschap - een gemeenschap die creativiteit en positieve relaties tussen mensen over de hele wereld inspireert en bevordert. Ga voor meer informatie naar corp.roblox.com.

Contacten

roblox
Irina Efremova / Roblox Corporation
iefremova@roblox.com

Bron BEDRIJFSDRAAD