In een interview gegeven aan WCCFTech Suda51 e Sprinkhaan Vervaardiging eindelijk trokken ze het deksel op No More Heroes 3. Het nieuwe hoofdstuk van de hack en slash-serie komt exclusief aan Schakel de 2020 in.

Als je je afvraagt ​​hoe de ontwikkeling verloopt, zei Suda dat de game is "voltooid op 35 / 40 procent'. Het wordt weer een open wereldtitel, groter dan de vorige hoofdstukken, maar niet vergelijkbaar met producties van reuzen zoals Ubisoft e Rockstar Games.

We kunnen een behoorlijk aantal nevenopdrachten en extra activiteiten verwachten. de iconische Straal Katana van Travis, komt ook terug in dit hoofdstuk en kan worden getoond en gebruikt via bewegingsbesturing.

Concludeerde Suda en zei dat het doel van het team is om ongekende bruikbaarheid op Switch te garanderen, en het beste uit de hybride console-hardware van Nintendo te halen.