ATLANTA- (BUSINESS WIRE) -Mobile Labs, een toonaangevende aanbieder van mobiele apparaten, cloud voor Global 2000 mobiele ontwikkelaars en testers, modereert een panel op de komende Digital Workplace Exchange

Mobile Labs Vice President of Worldwide Sales Margaret Heberling wordt op het podium vergezeld door:

  • Mike Szorady, Manager, IT-analyse bij Nationwide Insurance; en
  • Jim Griffin, directeur kwaliteit bij The Pokémon Company International.

12 op 3: 00pm CT, deze sessie evalueert de voordelen van automatisering versus dinsdag november handmatig testen van apps, met een primaire focus op productiviteit en DevOps. De panelleden zullen ook bespreken hoe de prestaties van apps op de meest efficiënte manier kunnen worden gevolgd.

"Ik keek er naar uit om dit paneel van de meest invloedrijke leiders in de mobiele industrie vandaag te modereren," zei Margaret Heberling, vice-president wereldwijde verkoop bij Mobile Labs. “Het testen van mobiele apps is uiterst belangrijk voor organisaties in alle bedrijfstakken, en dit paneel geeft een goed beeld van hoe verschillende organisaties prioriteit geven aan testen en beveiliging. Deelnemers zullen ongetwijfeld waardevolle informatie leren over hoe zij hun consumenten kunnen helpen. "

Ga naar voor meer informatie over deze sessie en anderen op Digital Workplace Exchange https://www.enterprisedigi.com/events-digital-workplace-exchange-usa.

Over Mobile Labs

Mobile Labs is de toonaangevende leverancier van interne testlaboratoria voor mobiele apparaten aan bedrijfsorganisaties. De gepatenteerde GigaFox ™ van het bedrijf beheert de chaos van het testen van meerdere apps, besturingssystemen en apparaattypen. Of ze nu op locatie of in een gehoste omgeving zijn geïnstalleerd, teams hebben toegang tot alle apparaten om te testen zonder latentie of vertraging, ongeacht de geografische locatie. Ga voor meer informatie naar www.mobilelabsinc.com.

Contacten

Media Contacts
Brandi Kilgore
Mobile Labs
+770 (490) 4828
Brandi.kilgore@mobilelabsinc.com

Catherine Mootz
Arketi Group
(404) 929-0091 x211
cmootz@arketi.com

Bron BEDRIJFSDRAAD