halo: De Master Chief Collection komt naar de pc, maar helaas zien we niet alle titels van de saga tegelijkertijd aankomen op de "masterrace", maar zullen in plaats daarvan afzonderlijk verkocht en op de markt gebracht. Het spreekt voor zich dat het publiek hierover meer informatie wenst, maar Microsoft bevestigt wat hierboven is vermeld en bevestigt zijn aanpak "Wanneer het klaar is" naar de eerder genoemde lancering van spellen die verband houden met de Collectie.

Afbeeldingsresultaten voor halo master chief collection

Brian Jarrard verhoogt de dosis door een vraag te beantwoorden op Twitter, wat feitelijk aangeeft dat ze zich niet alleen nooit hebben verbonden aan het respecteren van een goed gedefinieerde line-up en dat "we nooit hebben gezegd dat ze allemaal in hetzelfde jaar beschikbaar zouden zijn."

Vandaag weten we alleen dat, na Halo: Reach, de games beschikbaar zullen zijn in chronologische volgorde van uitgave. Veel pc-spelers wachten koortsachtig op de terugkeer van Master Chief en Microsoft weet dit, maar wil niet dezelfde fouten maken die de Collection tegenkwam op de console-tegenhanger en nemen daarom de tijd om op zijn best te werken. Op dit punt is het legitiem om een ​​te verwachtenlanger dan verwacht natuurlijk, maar ook een baan, hopelijk, meer kartuizer in dit opzicht.