Een paar dagen geleden kondigde Blizzard World of Warcraft: Shadowlands aan, de achtste uitbreiding voor de meest populaire MMORPG aller tijden, maar blijkbaar zal de evolutie van deze titel niet alleen de inhoud betreffen.

De grafische engine van World of Warcraft is voortdurend bijgewerkt met de opname van nieuwe technologieën die van tijd tot tijd beschikbaar zijn, zodat degenen die in het bezit zijn van de best presterende pc's maximaal van de mogelijkheden kunnen genieten, zonder zelfs de oudere machines, dankzij een zeer breed scala aan keuzes in grafische instellingen.

Volgens de ontwikkelaars van World of Warcraft Michael Bybee en Patrick Magruder, in een interview op MMO-Champion, het is mogelijk om de Ray Tracing in Shadowlands te zien.

Volgens het interview, "werkt het team van de motor aan het profiteren van de RTX" en moeten wij spelers wachten op het eindresultaat.