Tijdens een recent interview gegeven aan de microfoons van Gamesindustry.biz, The CEO di Take-Two Strauss Zelnik verklaarde het volgende met betrekking tot de mogelijke stijging van de productiekosten, met de komst van de volgende generatie consoles steeds dichterbij:

"Telkens wanneer een nieuwe generatie consoles wordt gelanceerd, willen ontwikkelaars automatisch meer dingen doen en dit kan de productiekosten opdrijven. Onze huidige schattingen voorzien echter geen stijging van de kosten'.

Strauss Zelnick voegde daaraan toe dat de voordelen van nieuwe technologieën ontwikkelaars in staat zullen stellen creatiever te zijn en dat zij geen negatieve gevolgen voor hun bedrijf zien. Zeer interessante uitspraken gedaan door de CEO van de Amerikaanse reus, nu kunnen we alleen maar hopen dat de prijs van videogames PlayStation 5 en Xbox Scarlett verhoog niet verder, omdat de kosten van de huidige console-generatie al behoorlijk hoog zijn.