Tijdens het BlizzCon de laatste fase van de Grootmeester toernooi van Hearthstone en om te winnen was Xiaomeng "VKLiooon" Li die hij in de finale versloeg Brian "bloodyface" Eason in een droge 3 tot 0.

VKLiooon is de eerste vrouw die een Hearthstone-wereldtitel wint, een formaat dat onlangs is veranderd met de opname van de grootmeesters. Xiamoneg Li bezegelde zijn overwinning met een Hunter-dek, nadat hij de 2-0 had genomen met een Aggro Shaman en een Quest Druid.

Geïnterviewd na de overwinning, VKLiooon verklaarde dat tijdens zijn carrière als een "pro" hij vaak werd gehinderd vanwege zijn geslacht en deze overwinning niets anders is dan de zoetste "wraak" die hij ooit had kunnen realiseren.

"Dit is de beste manier om wraak te nemen op al die mensen die aan mij twijfelen alleen omdat ik een meisje ben. Deze overwinning laat zien dat meisjes heel sterke pro-spelers kunnen zijn, net als jongens'.

VKLiooon hij stak de 200 duizend dollar in de zak voor de eerste prijs (met een bloedig gezicht dat alleen met 100 duizend moest worden tevredengesteld) en het nieuwe Grandmasters-seizoen begint opnieuw in de 2020-lente.