Vier jaar na indiening krijgt SCUF een patent op het gebruik van anti-wrijvingsringen, waarmee het totaal wordt toegekend aan 150 verleende en aangevraagde patenten

ATLANTA- (BUSINESS WIRE) -Scuf Gaming®, innovator en maker van hoogwaardige gaming-controllers, via zijn patentdochteronderneming, Ironburg Inventions, heeft een ander belangrijk kenmerk van gaming-controllers beschermd met het onlangs uitgegeven Amerikaanse patent (#10,441,881).

Dit nieuwste patent beschermt wrijvingswerende ringen in het duimgebied. De anti-wrijvingsringen zijn ontworpen om aanpasbaar en verwijderbaar te zijn, ze hebben de grootte, vorm en het ontwerp verminderd. Vervangbare anti-wrijvingsringen zijn een noodzakelijke functie voor exporterende professionals en competitieve gamers twee voor prestatievoordelen die de ringen bieden.

Met dit nieuwe patent heeft Scuf Gaming nu 96 patenten en ontwerpen verleend, met een extra 54 in afwachting van patentaanvragen.

“Bij 2011 hebben we de manier waarop gamers hun controllers gebruiken opnieuw gedefinieerd door de functies voor rugbediening, verstelbare haartriggers en triggerstops uit te vinden. "Sindsdien is SCUF gericht op het verbeteren van verschillende functionele gebieden van de controller", aldus Duncan Ironmonger, CEO en oprichter van Scuf Gaming. “Een dergelijk gebied is het gebied voor de bediening van de thumbstick dat essentieel is voor topprestaties en nauwkeurigheid. Door de vervangbare anti-wrijvingsringen uit te vinden, heeft SCUF een oplossing gecreëerd om ervoor te zorgen dat u kunt verwisselen en vergrendeld, terwijl een laag niveau van wrijving tussen de duimen en het lichaam van de controller wordt geboden. Met dit patent zijn we verheugd over de innovatie en investering van een ander belangrijk onderdeel van de controller. "

Ga voor meer informatie over patenten die de innovatie van Scuf Gaming beschermen naar: https://scufgaming.com/s/patents

Over Scuf Gaming

Scuf Gaming®, innovator en maker van krachtige gamecontrollers, biedt superieure accessoires en op maat gemaakte gamecontrollers voor consoles en pc's die worden gebruikt door professionele gamers en casual gamers. De SCUF-controllers zijn op maat gemaakt en bieden een op maat gemaakt ingebouwd ontwerp en vergroten het gebruik van de hand en verbeteren de gameplay. SCUF-controllerfuncties worden gedekt door door 96 verleende patenten en nog een aantal in behandeling zijnde applicaties van 54, met de nadruk op vier belangrijke gebieden van de controller: de back-controlfuncties, de triggercontrolemechanismen, het thumbstick-bedieningsgebied en de aan de zijkant gemonteerde configureerbare SaxTM knopplaatsingen.

Ga naar voor meer informatie over Scuf Gaming scufgaming.com of volg ons op Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, Trekkenof Snapchat.

Contacten

Gregory FCA voor Scuf Gaming
Matt Fleischl, 610-228-2129
mfleischl@gregoryfca.com

Bron BEDRIJFSDRAAD