gisteren, NVIDIA hij deelde, via zijn eigen officiële Twitter-profiel enkele nieuwe screenshots voor de pc-versie van Red Dead Redemption 2. Deze screenshots bevatten het GeForce RTX-logo die blijkbaar uitsluitend de grafische kaarten van de RTX 20-serie van de producent. Dit zou suggereren dat er zal geen Ray Tracing zijn.

NVIDIA heeft dat inderdaad bevestigd de game heeft geen real-time Ray Tracing-effecten op de pc. Het RTX-logo was eigenlijk opgenomen om de RTX 20-serie GPU's te promoten en niets anders.

Hoewel RDR2 geen Ray Tracing-effecten bevat, biedt het nu nog steeds betere visuele effecten dan de tegenhangers van de console. De pc-versie heeft een grotere trekafstand voor betere navigatie, superieure globale verlichting, omgevingsocclusie om dag- en nachtverlichting te vergroten en sneeuwhellingen van hogere kwaliteit.

Bovendien heeft de game verbeterde reflecties en diepere schaduwen met een hogere resolutie op alle afstanden. Mozaïekboomstructuren en verbeterde texturen van gras en bont zullen ook worden toegevoegd voor extra realisme.

We herinneren je eraan dat Red Dead Redemption 2 op pc zal worden gepubliceerd 5 november.