Een jaar geleden, in oktober 2018, Capcom hij had de live actie door Mega Man, iconisch karakter van het softwarehuis en de videogamewereld. Aan de historische exemplaren van Resident Evil en de toekomstige Monster Hunter zal daarom ook een film van de Blue Bomber worden toegevoegd, hoewel de sporen tot nu toe zijn verloren.

In de laatste financieel verslagin feite heeft Capcom dat gerustgesteld en herhaald de film is nog in de maak, hoewel er nog geen informatie is verstrekt:

Om synergie met zijn populaire spellen te genereren via een groter bewustzijn en de waarde van het wereldwijde merk, heeft het bedrijf toonaangevende inhoud geproduceerd, met merken zoals Street Fighter en Resident Evil omgezet in Hollywood-films, nu gevolgd door Monster Hunter en Mega Man , die ook zijn gepland voor filmaanpassing als live-actie.

Goed nieuws voor alle liefhebbers van Mega Man die de tijd om de Blue Bomber op de grote schermen te bewonderen niet zag en nog steeds ziet. We hopen dat het uiteindelijke resultaat de naam waard is die het draagt.