Alec Baldwin Riffs on Words With Friends, the Future and Fatherhood in Social Video Interview

SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) -#WordsWithAlec-vandaag, Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldleider in interactief entertainment, kondigde zijn creatieve samenwerking aan met Emmy Award-winnende acteur, producent en regisseur Alec Baldwin. Een oude speler van het iconische mobiele spel van Zynga Woorden met vrienden, Baldwin sluit zich aan bij de lopende titel In een sneak peek video-interview net vrijgegeven, besprak Baldwin zijn persoonlijke connectie met het spel.


"Het is ongelooflijk om terug te denken aan mijn vroege dagen met spelen Woorden met vrienden,"Zei Baldwin. "Van het spelen op sets met takes, met filmmakers en crew tot nu, met mijn dagelijkse wedstrijden met mijn schoonvader in Spanje, het spel is het afgelopen decennium een ​​constante in mijn leven geweest."

"Alec Baldwin werkte niet alleen samen met deze campagne, maar was een echte medewerker, van de vroege creatieve planning tot de shoot," zei Bernard Kim, President van Publishing bij Zynga. "Hij bracht niet alleen zijn karbonades als acteur naar de set, hij werkte samen met ons team om de concepten te ontwikkelen, hij was echt creatief voor deze inhoudsreeks."

Als onderdeel van het spel 10th verjaardag vieren, spelers gestemd voor "reis" als hun 'woord van het jaar', een bewijs van de vriendschappen en gemeenschap in Woorden Met vrienden. In het video-interview besprak Baldwin zijn eigen unieke 'woord van het jaar'-keuze, gekoppeld aan zijn groeiende familie en persoonlijke reis met vaderschap. In het openhartige gesprek spreekt Baldwin over zijn vasthoudendste Woorden Met vrienden concurrent (zijn schoonvader), tips voor het scoren in het spel (houd geen specifieke letter vast) en met wie hij het liefst in de toekomst zou willen spelen - zijn kinderen.

Na het video-interview van vandaag met Alec Baldwin, een soap-in-safari-uitgeruste uitrusting - zal de komende maanden worden vrijgegeven.

Volg deze om op de hoogte te blijven van deze campagne Woorden Met vrienden on Facebook, Twitter en het Instagram, #WordsWithAlec.

Opmerking van de uitgever:

Over Zynga

Zynga is een wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Rijken en puzzels™, Draken samenvoegen!™, Woorden Met vrienden™ en Zynga Poker™. Zynga's games zijn beschikbaar op meerdere platforms en mobiele apparaten wereldwijd. Het bedrijf is opgericht in 150 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco met vestigingen in de VS, Canada, het VK, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter en het Facebook.

Vooruitziende verklaringen

Dit persbericht bevat het optreden van Alec Baldwin in Woorden Met vrienden sociale inhoud en marketingprogramma's. Toekomstgerichte verklaringen bevatten vaak woorden zoals "vooruitzichten", "geprojecteerd", "gepland", "voornemens", "zal", "verwacht", "geloven", "doel", "verwachten" en verklaringen in de toekomst gespannen zijn over het algemeen toekomstgericht. Het doel van dit rapport is om significante risico's, onzekerheden en veronderstellingen te bieden. Twee dergelijke rapporten mogen niet worden geplaatst op dergelijke toekomstgerichte verklaringen, die zijn gebaseerd op informatie die beschikbaar was op de datum hiervan. Wij aanvaarden geen verplichting om dergelijke verklaringen bij te werken. Meer informatie over deze risico's, onzekerheden en aannames zal in meer detail worden beschreven in onze openbare archieven bij de Securities and Exchange Commission (de 'SEC'), http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Contacten

Contactpersonen voor de media:
Sarah Ross
sarah@zynga.com / 310-924-1404

Dana Whitney
dwhitney@zynga.com / 415-359-7006

Or

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
ONE PR Studio (voor Zynga in de VS) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Bron BEDRIJFSDRAAD