Een nieuwe, verontrustende titel bereidt zich voor onveilig maken PC's en consoles in het volgende jaar: het gaat over vergankelijk, ontwikkeld door Stormling Studios in samenwerking met Iceberg Interactive. L 'Hartverscheurende FPS belooft een sfeer die kan beleef de horrorverhalen opnieuw verteld door de Amerikaan Howard Phillips Lovecraft, allemaal ondergedompeld in een wereld die tussen geslacht dwaalt dystopische en dat cyberpunk.

Transient speelt zich af in een universum post-apocalyptische waarin veel van het menselijk ras is geweest spazzata via van een onbekende maar pest en waar de weinige overlevenden gedwongen worden hun toevlucht te zoeken in de stad Domed City Providence. De hoofdrolspeler van het verhaal is Randolph Carter, Hacker van beroep dat ontdek de waarheid op de verwrongen en verontrustende stad waarin hij leeft en dus besluit om begin aan een missie wie zal het brengen, over twee werelden heen radicaal verschillend van elkaar, a beschermen dus zijn denken als zijn beschaving van de verschrikkingen die hen omringen.

Heel weinig andere informatie, behalve een korte teaser-advertentietrailer, is tot nu toe door de ontwikkelaars gedeeld, maar het lijkt erop dat de titel de voorkeur geeft aan de gratis verkenning om te vechten naakt en rauw. De ontwikkelaars beloofden echter grafische afbeeldingen "bedreigend maar weelderig'Gerealiseerd via de grafische engine Unreal Engine 4en een soundtrack vansfeer om de volledige lengte van de titel te begeleiden.

vergankelijk

Je kunt nu al in de jouwe invoegen wensenlijst Stoom Voorbijgaande, die ook beschikbaar zal zijn op PlayStation 4 e Xbox One op een tot nu toe niet gespecificeerde datum van de 2020. Klaar voor een spannend avontuur?