Nog een ronde, een andere race. Het Epic Games Store-programma gaat door en we blijven je elke donderdag herinneren aan deze gratis en smekende afspraak. De games van deze week zijn niet erg beroemd en omdat het Halloween was, kon een beslist horrorspel niet gemist hebben: we hebben het over SOMA, ontwikkeld door Frictional Games (dezelfde studie achter Amnesia: The Dark Descent, om te begrijpen). SOMA wordt vervolgens vergezeld door Costume Quest, beslist minder horror maar altijd geïnspireerd door Halloween en ontwikkeld door Double Fine Productions, de studio van Tim Schafer. In economische termen gesproken, deze week sparen is niet overdreven: in feite hebben we het over een cijfer dat ongeveer 34 euro is. We zijn echter niet kieskeurig en nemen alles mee.
Het is voldoende om SOMA te downloaden klik hier direct.
Om in plaats daarvan Costume Quest te downloaden, klik hier 

Wat betreft SOMA, de officiële beschrijving is uiterst representatief:
"De radio is dood, de voedselvoorraden raken op en de machines beginnen te denken dat het mensen zijn. De onderwaterstructuur van PATHOS-II is geïsoleerd gebleven van alles en iedereen en u zult zeer moeilijke beslissingen moeten nemen. Wat is logisch? Waar moeten we nog voor vechten? ”. Als je van horror, science fiction-instellingen en de zoektocht naar onszelf houdt, nou, dit is de titel voor jou. Als u gemakkelijk beïnvloedbaar bent, wees gerust: in feite is er ook een safe-mode. Hieronder staat de officiële SOMA-trailer:

Zoals reeds vermeld, is er samen met SOMA Costume Quest. We hebben het over een spel dat echt geschikt is voor iedereen (met een PEGI 7 +) waarin we onze held moeten kiezen en trick or treat moeten maken in drie prachtige omgevingen die worden gekenmerkt door de typische stijl en humor van Double Fine Productions en, natuurlijk, van Schafer.