Hij rendeanno 1994en naast een klinkend Donkey Kong Country, zeer gewaardeerd Super Metroid en vele andere historische titels tegen die tijd het speerpunt van de Geweldig N, The Super Nintendo, zou een extra videogame moeten hosten cultus. Het is Tarzan: Lord of the Jungle, titel onderdrukt en dat heeft alleen het licht gezien 25 jaar na zijn ontwikkeling. Maar wat heeft de release ervan verhinderd?

De website heeft deze titel weer naar voren gebracht Gaming Alexandria, die op zijn beurt de ROM rechtstreeks van de projectmanager ontving. De ontwikkelaar Jim Grundell verklaarde dat Tarzan: Lord of The Jungle blijkt monsterlijk van de meeste niveaus en de structuur van het spel (zodra 3 speelbaar is), maar ook dat het te finaliseren weinig blijkt te zijn zeer goede staat: niveaus gedetailleerd, kleurrijk, vrij van bugs en zelfs compleet met geanimeerde tussenfilmpjes en vertel. Het enige element dat aan zichzelf lijkt te zijn overgelaten, is hetbeweging animatie van de hoofdrolspeler, nog steeds bosrijk en onzeker.

hoofd- verantwoordelijk voor de annulering van de SNES-versie van Tarzan, die degenen zou hebben geflankeerd die daadwerkelijk waren vrijgegeven voor Game Boy e Game Gear, lijkt het een debat te zijn over het gedrag van de hoofdrolspeler van het spel, dat herhaaldelijk vertegenwoordigd was terwijl het de bedoeling was slacht leeuwen en andere jungle dieren. De poging van het ontwikkelingsteam om dit simpelweg te verhelpen was zinloos magisch verdwijnen de lichamen van verslagen dieren: de gameplay het werd echter als schaars beschouwd en insufficiente voor publicatie.

Tarzan - Nes

Wat vind je van Tarzan: Lord of the Jungle op SNES? Denk aan dat van de verdediging van virtuele dieren het was gewoon een excuus om te besparen op de ontwikkeling van een titel die al op andere consoles aanwezig was, of de game ontbrak nog steeds bijtmiddel waardoor het vergelijkbaar is met de titels die in die jaren op Super Nintendo zijn uitgebracht?