Er waren geruchten over een mogelijke aankomst van Death Stranding op pc. Nu hebben we de bevestiging. In feite, via een kort bericht op Twitter, heeft Hideo Kojima dat aangekondigd de game komt tijdens de 2020-zomer op pc terecht.

Hoewel de consoleversie exclusief door Sony op PlayStation 4 zal worden gepubliceerd en de 8 November 2019 zal worden vrijgegeven, zal de publicatie op pc worden verzorgd 505 Games. Verdere details worden de komende maanden bekendgemaakt.

"We zijn enthousiast en zeer vereerd om met zo'n getalenteerd team als Kojima Productions te kunnen werken en hebben de kans om Death Stranding aan pc-spelers over de hele wereld te leveren," uitgeroepen tot mede-oprichter en CEO van 505 Games, Raffaele Galante. "Death Stranding biedt een volledig originele ervaring die alle pc-gamers zal verrassen."

Sommige details zijn mogelijk al beschikbaar tijdens de Paris Games Week, die in oktober 30 zal plaatsvinden.

Reacties

antwoorden