Na lekken door het tijdschrift Gamestar ongeveer een week geleden, waaruit het werkelijke bestaan ​​van bleek Diablo IV, nogmaals dankzij het kunstboek "De kunst van Diablo" en het Twitter-account WeakAuras we kunnen de terugkeer van een beroemd personage uit de saga afleiden: Lilith.

Diablo IV

Het boek, uitgaande van 3 november (onmiddellijk na de conclusie van de Blizzcon), toont ons een pagina gewijd aan de koningin van Succubi, die al verscheen Diablo 2. Zoals sommigen zich zullen herinneren, was Lilith aanwezig in het exclusieve evenement Pandemonium, destijds alleen beschikbaar op battle.net. Volgens de pagina die op internet is verschenen, "Lilith debuteert in Diablo IV in een andere vorm dan eerder gezien" en het is ook mogelijk om een ​​nieuw concept van hetzelfde te zien, om mee te werken John Polidora.

Alles lijkt bevestigd te zijn, maar het zou nog steeds gepast zijn om op het naderende te wachten BlizzCon en ontdek wat ons te wachten staat in Diablo IV.