Geactualiseerd: Naughty Dog heeft een gepubliceerd drukken waarin hij officieel het uitstel van The Last of Us: Part 2 aankondigt. De nieuwe publicatiedatum is ingesteld voor de 29 mei 2020. Geschreven door Neil Druckmann, legt de verklaring gedetailleerd uit waarom de vertraging in het spel zo snel kwam na de officiële aankondiging van de releasedatum:

"Het was de afgelopen weken, toen we delen van het spel aan het afsluiten waren, dat we ons realiseerden dat we gewoon niet genoeg tijd hadden om het hele spel naar een kwaliteitsniveau van Naughty Dog te brengen. Op dit punt stonden we voor twee opties: het compromitteren van delen van het spel of meer tijd kosten. We kozen voor de laatste optie en deze nieuwe releasedatum stelt ons in staat alles af te ronden [onze] tevredenheid te bereiken, terwijl de stress voor het team wordt verminderd “.

origineel: Volgens sommige geruchten zou Sony de publicatie van hebben uitgesteld De laatste van ons: deel 2 alle voorjaar 2020.

Het nieuws komt ongeveer een maand na de aankondiging van de releasedatum van de game Naughty Dog, momenteel nog gepland voor 21 februari 2020 tenzij het gerucht gerechtvaardigd is. Alles zou uit een betrouwbare bron komen Kotaku.

Sony heeft nog geen commentaar gegeven, maar Kotaku zei dat hij verwacht dat de aankondiging binnen de week zal worden gedaan. Blijf ons volgen en we hopen dat de geruchten niet gegrond zijn.