Sessie, de game die werd aangekondigd tijdens E3 2018 van Microsoft helaas is het uitgesteld en de ontwikkelaars weten dat dit vervelend kan zijn.

De game kwam uit in vroege toegang op Steam in de loop van het jaar moest het ook op Xbox One landen, maar helaas werd de consoleversie uitgesteld tegen het einde van de 2019. Via een plaatsen op Facebook Creator Studios-ontwikkelaars hebben aangekondigd dat ze meer tijd nodig hebben om de Xbox One-versie af te maken. Dit betekent dat de titel komt niet vóór november of december.

"We weten dat dit ding klote is en we begrijpen heel goed dat je al een tijdje wacht om de titel op de console te spelen" dit zijn de woorden van de studie "We zijn ons ervan bewust dat dit geen goed nieuws is om te horen, maar het is zelfs niet leuk om aan te kondigen, vooral voor een studio zo klein als de onze"

"Het is nooit gemakkelijk om beslissingen te nemen en we weten dat het van invloed kan zijn op veel aspecten en deze beslissingen worden nooit lichtvaardig genomen" de studie voegt eraan toe "We danken u voor uw begrip en hopen dat u erbij bent om de Xbox One-versie te lanceren"

De sessie moest in oktober uitgaan met het Xbox One Early Access- of Game Preview-programma, maar helaas moet je nog wat langer wachten.

Wat vindt u van het uitstel van sessie? Heb je er naar uitgekeken om het spel in handen te krijgen of ben je niet geïnteresseerd? Als je daarentegen een van degenen bent die van skateboard-gebaseerde titels houden, speel je het dan zodra het op een console wordt uitgebracht of heb je het al op een pc geprobeerd?

Over uitstel gesproken, je hebt gehoord dat Ubisoft dat ook moest uitstellen Watch Dogs Legion en zijn andere spellen?