Veel te zeggen over de Marvel-films, na de laatste aanvallen door regisseurs Martin Scorsese en Francis Ford Coppola. En nu heeft zelfs Disney CEO Bob Iger besloten om zijn zegje te doen.

Tijdens het Tech Live-evenement Wall Street Journal reageerde de bedrijfsbeheerder op de definitie 'verachtelijk”Gegeven door Coppola aan de Marvel-films. Iger zei dat "verachtelijk"Is een woord dat je zou gebruiken"alleen om multi-kills te definiëren. ”Vervolgens voegde hij eraan toe dat zo'n verklaring er één vertegenwoordigt gebrek aan respect voor alle mensen die de films in kwestie hebben gemaakt. Volgens haar "Scorsese en Coppola begrijpen niet dat het publiek positief reageert en de films van de MCU op prijs stelt. '

"Francis Ford Coppola en Martin Scorsese zijn twee mensen die ik hoog in het vaandel heb staan ​​voor de films die ze maakten, films die ik leuk vond, films die we allemaal zagen. Wanneer Francis [zegt] die films verachtelijk zijn, tegen wie praat hij dan? Praat je met Kevin Feige die Marvel runt, met Taika Waititi aan het hoofd, terwijl Ryan Coogler alles coördineert, met Scarlett Johansson of Tsjaad Boseman? Ik zou een aantal mensen kunnen noemen, waaronder Robert Downey Jr. Dus ik begrijp niet precies wat je probeert te bekritiseren, wanneer we films maken die mensen duidelijk leuk vinden, omdat ze ze in miljoenen gaan zien."

 

Marvel

Iger voegde daaraan toe dat de grote winsten die op deze manier worden gegenereerd, vervolgens opnieuw kunnen worden geïnvesteerd om kleinere projecten te financieren die zo hun publiek kunnen vinden. Volgens Bob zetten de productieteams van de Marvel-films het in hun werk dezelfde inzet en dezelfde passie van de mensen die werken aan de films van Scorsese en Coppola.

"Ik heb geen behoefte om te verdedigen wat we doen"Zei Iger. "Wij zijn een winstgevend bedrijf. We proberen dit in evenwicht te brengen door geweldige verhalen aan de wereld te vertellen en ze te voorzien van grote waarden. Op deze manier kunnen we een personeelsbestand van meer dan 200.000 mensen over de hele wereld met veel zorg en respect ondersteunen."

"Dus ... ik ben verbaasd. Als ze over films willen klagen, is dat zeker hun recht. Maar het lijkt erg respectloos voor alle mensen die aan die films werken, die net zo hard werken als degenen die werken aan de films van [Scorsese en Coppola]. Hun creatieve ziel op het spel zetten, net als [Scorsese en Coppola]. Vertel je me dat Ryan Coogler bij het maken van Black Panther iets doet dat op de een of andere manier lager is dan wat Marty Scorsese of Francis Ford Coppola ooit in een van hun films hebben gedaan? Dai. Hier zei ik het."

Scorsese, de Oscar-winnende regisseur achter GoodfellastaxichauffeurDe Walf van Wall Street, deed hij veel discussie toen hij beweerde dat de Marvel-films ze zijn geen bioscoop. Coppola, een andere geweldige regisseur die hij regisseerde The GodfatherApocalyps Now, voegde hij vervolgens een dosis toe en voegde eraan toe dat de Marvel-films gelijk zijn verachtelijk.

Volgens de directeur van Ijzeren man, Jon Favreau, Scorsese en Coppola zijn twee van de grootste regisseurs in de geschiedenis van de film en hebben het volste recht om hun mening te geven over de filmindustrie. James Gunn in plaats daarvan, directeur van Guardians of the Galaxy, zei hij dat niet iedereen van elk soort film kan en moet genieten, en dat de kwestie volkomen in orde is.

Wat denk jij in plaats daarvan? Laat het ons weten in de comments.