Een paar weken later logo vernieuwing, branding en functionaliteit uitgevoerd door Trekken komt het nieuws van een belangrijke verandering voor het streamingplatform ook in hoge verdiepingen van het management, waar de eerste vanaf nu zal plaatsvinden Chief Marketing Officer di Zynga Doug Scott.

Scott zal dezelfde rol spelen voor Twitch (eerder verlaten na het vertrek van Kate Jhaveri) had in het verleden voor het ontwikkelingsbedrijf voor mobiele titels die, onder andere, bevallen van games zoals Rijk & bondgenoten, Stadsdorp e Teken iets. Eerdere ervaringen hebben hem gezien als marketingmanager voor Dena (opmerking voor samenwerking bij het maken van Super Mario Run, Animal Crossing Pocket Camp en anderen) en in andere bedrijven die volledig buiten het stadium van de ontwikkeling van videogames vallen.

Doug Scott - Twitch

Twitch's Chief Operating Officer Sara Clemens het heeft zo commentaar de ingang op het podium van collega Doug Scott:

De lange ervaring van Doug in merkuitbreiding naar nieuwe marktsegmenten via games en entertainmentproducten zal ideaal zijn voor de marketingstrategie van Twitch. Met de groei van ons platform zal Doug Scott een onmisbare rol spelen bij het verspreiden van onze wereldwijde markt als een lopend vuurtje en het ondersteunen van onze ongelooflijke makers.

Wat denk je van de richting genomen van Twitch? Zal het streamingplatform worden onderworpen aan radicale veranderingen na de komst van de nieuwe CMO Doug Scott?