Star Wars: The Rise of Skywalker is de laatste van de lange saga begon in 1977, en het lijkt ook dat zal een record in de George Lucas franchise te markeren.

AMC Theatres Het bleek dat de film duurt 155 minuten, Waardoor het de langste van de hele film-serie. De originele 1977, A New Hope, is de kortste in de serie met zijn 121 minuten aan beeldmateriaal, als we geen rekening houden met de 2008-animatiefilm The Clone Wars die slechts 98 minuten duurde, terwijl The Last Jedi Het was de langste met 152 minuten.

Het blijkt ook dat de pre-sales ongelooflijk goed gaat. Atoom in feite gemeld dat Aflevering IX verkocht in het eerste uur meer tickets dan Avengers: Endgame, Een nieuw record voor het platform instellen.

Net onder kunt u kijken op de trailer voor Star Wars: De opkomst van Skywalker, uit in de bioscoop uit 18 december. En ondertussen wachten we ook op de volgende Respawn-titel, Star Wars Jedi: Fallen Order.