JEJU ISLAND, Zuid-Korea– (BUSINESS WIRE) –ADX Group (“ADX”), eigenaar en exploitant van commerciële diensten, online entertainment en consumentenelektronica, heeft vandaag aangekondigd dat het vooruitgang blijft boeken met zijn aanbod openbare aankoop (overnamebod). De dag vóór de 11e herfstconferentie van het bedrijf, zei Steven M. Renner, oprichter van ADX:ADX heeft formeel onafhankelijke auditors ingehuurd om een ​​pre-OPA review te initiëren, en we blijven anticiperen op de eerste maanden van de 2022 voor de lancering van onze NASDAQ OPA. "

De XXUMX verkoopadviseurs van ADX die deelnemen aan de conferentie op het eiland Jeju in Zuid-Korea, hebben updates ontvangen over de OPA van de groep en over nieuwe IT-beveiligingsdiensten aangeboden door ADX - ADX Mail, ADX Cloud , ADX VPN en WebCast.

De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Simon Cousins, + 1 347 850-3360 (Media)
Richard Cant, + 1 612 460-4700 (Investeerders)

Bron BEDRIJFSDRAAD