absurditeit platformgame schietspel dat reageert op de naam van mijn vriend Pedro is er zeker in geslaagd om opgemerkt te worden dankzij de zijne excentriciteit en extravagantie, waardoor het dak van de 500 duizend verkochte exemplaren wordt verbroken. Nu is het verder verrijkt met de Gele code-update welke stelt voor 14 verschillende modificaties onder hen, biedt ook de mogelijkheid om ze te "mixen" voor effecten die oscilleren tussen het groteske en het opwindende. Het is nu zelfs mogelijk om als een kleine protagonist met een gigantische kop te spelen, waarbij de roos vol vuurmonden al is ontgrendeld vanaf de eerste paar bars en met twee keer de snelheid beweegt.

Deze histrionische update voor My Friend Pedro wil de toch al hoge waarde verrijken herspeelbaarheid van de titel en het komt gewoon samen met een van zijn titels 30% korting op Steam, die aan het einde van het weekend verloopt.

Mijn vriend Pedro