absurditeit platformgame schietspel dat reageert op de naam van mijn vriend Pedro is er zeker in geslaagd om opgemerkt te worden dankzij de zijne excentriciteit en extravagantie, waardoor het dak van de 500 duizend verkochte exemplaren wordt verbroken. Nu is het verder verrijkt met de Gele code-update welke stelt voor 14 verschillende modificaties onder hen, biedt ook de mogelijkheid om ze te "mixen" voor effecten die schommelen tussen het groteske en het hilarische. Het is nu mogelijk om te spelen in de schoenen van een kleine protagonist met een gigantische kop, bijvoorbeeld, met de roos compleet met kanonnen al vanaf het begin ontgrendeld en beweegt met dubbele snelheid.

Deze histrionische update voor My Friend Pedro wil de toch al hoge waarde verrijken herspeelbaarheid van de titel en het komt gewoon samen met een van zijn titels 30% korting op Steam, die aan het einde van het weekend verloopt.

Mijn vriend Pedro