FIFA e PES, eeuwige concurrenten, dagen ze elkaar uit met ballen, maar niet alleen. Ook het grafische aspect is een van de elementen waar het meest voor wordt gezorgd in deze titels, waarbij steeds meer wordt geprobeerd dichter bij het realisme te komen, maar deze keer lijkt er een vreemde valse stap te zijn geweest door de titel EA Sports.

De ster van het Franse voetbal, die speelde met Bayern Monaco, maar nu een ronde maakt in de Serie A met Fiorentina, Franck Ribéry, had een nare verrassing toen hij opkeek FIFA 20. Hij heeft gemerkt dat zijn gezicht in het spel dat in zijn echte leven helemaal niet vertegenwoordigt.

Ribéry benadrukte de discrepantie op Twitter en ontving 12.6K retweet goed en ik hou van 60.7K.

Het is echter vreemd dat dit gebeurde met Ribéry, een van de meest onderscheidende gezichten in het wereldvoetbal. Ribéry leed een ernstig hoofdletsel bij een auto-ongeluk op de leeftijd van twee waardoor hij een operatie moest ondergaan en honderd punten in het gezicht. In de interviews zei hij dat deze gebeurtenis en de littekens hem "karakter" en "kracht" gaven.

Konami duurde niet lang om de virale tweet van Ribéry te onderscheppen en kwam tussenbeide om het in PES 2020 te tonen.