The Witcher 3: Wilde Jacht is naar voren gekomen Nintendo Switch en ondanks enkele bezuinigingen die gemakkelijk voorspelbaar zijn in vergelijking met de versies die op de andere platforms zijn aangekomen, Saber Interactive hij deed het echter uitstekend op de titel van CD Projekt Red. Natuurlijk is het voor de grafische sector tot grote compromissen gekomen en de titel draait op 30 fps, maar het is nog steeds ongelooflijk om het op een kleine draagbare console zoals Switch te zien draaien.

Het lijkt er echter op dat de modders de situatie hebben overgenomen en een aantal opties hebben ingeschakeld die Saber Interactive uit de game had verwijderd.

Benadrukt moet worden dat deze mod alleen toegankelijk is op gehackte consoles en duidelijk onofficieel is. U kunt de verbeteringen in de bekijken video- net onder:

Het lijkt erop dat deze mod eenvoudig de instellingen in de pc-versie mogelijk maakt die vervolgens in de consoleversies waren verborgen. Bovendien is het niet duidelijk hoe stabiel het spel kan zijn als het op deze manier wordt uitgevoerd en uiteraard raden we af om het zelfs uit te proberen en door te gaan met het spelen van The Witcher 3 op Switch zoals het is ontworpen door het softwarehuis.