Een persbericht waarschuwt ons dat de bekende WWE-worstelaar Paul "The Big Show" Wight zullen te gast zijn in de studio's van Bungie om deel te nemen aan de 19 oktober op 23.00 naar een streaming gewijd aan Destiny 2.

De beroemde worstelaar Paul "The Big Show" Wight blijft dit weekend in onze studio. Hij zal ons vergezellen in het streamen van Destiny 2. Dit betekent dat sommigen van jullie de kans krijgen om een ​​embleem te winnen. De activiteit wordt een Bungie Bounty, maar we zullen verschillende activiteiten combineren. We spelen enkele Assaults, enkele Vex Offensives en we eindigen met een aantal Crucible zodat Big Show enkele tovenaars in het stof kan gooien.

De gebruikelijke Bungie Bounty-regels zijn van toepassing. Voor de Crucible moet je meedoen aan het spel en deel uitmaken van het winnende team. Voor elke PvE moet je met ons meedoen om de strijd goed te voeren en het nieuwe Bungie Bounty-embleem te verdienen.

De laatste keer dat we een Bungie Bounty speelden, speelden we op Xbox. Deze keer zullen we een PS4 gebruiken.

We herinneren ons dat de worstelaar altijd een groot voorstander is geweest van de Amerikaanse studio en dat de "Show" zal worden uitgezonden via het Twitch-kanaal van Bungie.