Halo Infinite ziet een ander figuur de studio verlaten na het verlaten van creatief directeur Tim Longo van de game.

Hoofdproducent Mary Olson verlaat de jongens bij 343 Industries na 7 jaar carrière. De eerste die deze overgang realiseerde, was de kop GamesIndustries.biz, die via Olson's Linkedin-profiel de overgang merkte van Halo's studio naar Midwinter Entertainment.

Mary Olson was uitvoerend producent van Halo Infinite gedurende twee maanden ter vervanging van Tim Longo. Gezien het nieuws en de korte tijd hier hebben de twee figuren de studio verlaten Reddit we beginnen te praten over een probleem bij het creëren van Halo Infinite. Om de geruchten van een "rampzalig" evenement tijdens de ontwikkeling van het spel weg te nemen, kwam de communitymanager John "Unyshek" Junyszek in actie.

Unyshek verduidelijkte dat er geen problemen zijn binnen het onderzoek en dat er niemand is "Creatief dilemma" o "Zinnen geschreven op de muren".

"De rol van Tim als creatief directeur was om creatieve beslissingen te nemen over het ontwerp en de richting van de game - of het nu een campagne, multiplayer, enz. Was. Mary droeg bij aan de voltooiing van het spel voor de 2020 winterdeadline, waarbij de laatste zich richtte op de resultaten van de campagne, "schreef Unyshek.

"De titel van de thread zei:" Tim werd vervangen door Mary Olson, maar ze verliet ook de studio ", is niet juist. Dit houdt in dat Mary de creatieve controle van het hele spel overnam en niet leuk vond wat ze zag, besloot ze te vertrekken. Als dit is wat er is gebeurd, maak ik me misschien zorgen, maar dat is het niet, ze was een belangrijke producent en geen nieuwe creatief directeur. "

"Ik wil iedereen geruststellen dat het hele Halo Infinite-team de game nauwlettend volgt en hard werkt om ervoor te zorgen dat we zijn visie kunnen volgen" concludeerde de communitymanager.

Kortom, blijkbaar is er geen reden om ons zorgen te maken en als dingen niet zo blijven, kan alleen de tijd ons een concreet antwoord geven. Wat vind je van wat er gebeurt met Halo Infinite en met 343i? Denk je dat het nieuwe Halo-hoofdstuk in de problemen zit of geloof je in de woorden van de communitymanager?

In deze periode is het niet alleen 343 Industries die zijn werknemers begroet, maar ook Microsoft heeft een belangrijke figuur als deze begroet Mike Ybarra.