Voor degenen die het niet wisten "Internetarchief" het is een prachtige site waar veel games zijn gevonden (en niet alleen, omdat je ook boeken, films en muziek kunt vinden) uit het verleden. Om vrij te zijn, zijn ze gratis, om mooi te zijn, zijn sommige mooi en dan kunnen we alleen maar op dit nieuws wijzen, zelfs als het niet de gebruikelijke aankondiging is die je gewend bent in de sectie "Gratis is mooi".

In feite is hetinternet Archive het is bijgewerkt met meer dan 2500-titels, waaronder duidelijk veel "onzin" (technische videogametermijn door experts uit de industrie!). Maar als je diep in dit archief graaft, kun je echte meesterwerken uit die tijd vinden, zoals Alone in the Dark, Descent, Ultima Underworld, Wipeout of mijn favoriet Cannon Fooder.

Het beste is dat je niets hoeft te downloaden, dat is genoeg ga naar de site, klik op een titel en speel.

En voor dit alles moeten we de. Bedanken eXoDOS-project