"Wat is veertien dagen?"Zo geschreven. Dit is de vraag die is gerezen Lady Gaga tijdens de periode van het laatste seizoen van Fortnite, The End, waarin het zwarte gat het geheel opzoog en een echt webfenomeen werd.

De beroemde popster heeft daarom uitgedrukt zijn verwarring over het spel, zelfs de naam verlammend, en de reacties werden niet gemist. Onder de bekendste gezichten om ze te hebben reageerden zijn Ninja, de beroemdste streamer die zijn geluk op Epic heeft gericht:

Lady Gaga antwoordde niet lang en voegde een "chi sei tu"

Op dit punt deofficieel Xbox-account (onthoud dat Ninja onlangs is overgestapt van Twitch naar Mixer) en schreef "het is de Fortnight-kerel", Met de streamer die reageert met een"vraag Drake“, De rapper met wie Ninja vorig jaar alle weergaven op Twitch heeft overtroffen.

Een echte vraag en antwoord, we weten niet hoe spontaan en hoe voorbereid, met veel pictogrammen zowel in de sector als niet, voor zover Lady Gaga het heeft zich in het verleden al bewezen geïnteresseerd naar de wereld van videogames door te spelen Bayonetta.