Sonic the Hedgehog, het snelste stekelvarken ter wereld, zal snel terugkeren om binnen te rennen (of beter, te rollen) Super Monkey Ball: Banana Blitz HD. SEGA heeft inderdaad aangekondigd dat zijn iconische personage speelbaar zal zijn in de remake van de titel die in de 2006 is uitgebracht: na het racen met raceauto's in Team Sonic Racing, moet de blauwe egel nu in knikkers rennen.

Sonic zal een ontgrendelbaar personage zijn in de loop van het spel en het kiezen van hem zal verschillende voordelen hebben: dat zullen we niet alleen zijn veel sneller dan tegenstanders, maar bananen veranderen in ringen en we zullen ook de typische geluidseffecten hebben wanneer we ze verzamelen.

Een absoluut leuke toevoeging die alle Sonic-fans die willen kopen, blij maakt vanaf 29 oktober, Super Monkey Ball: Banana Blitz HD.