Over een paar uur om 15 Italiaans, nieuwe informatie zal worden onthuld op Pokémon zwaard en schild, vermoedelijk met een trailer op de officiële Pokémon-kanalen, maar ondertussen de nieuwe uitgave van CoroCoro heeft waarschijnlijk een deel van het nieuws verwacht dat we in de achtste generatie titels zullen zien.

Het magazine heeft inderdaad laten zien wat de Gigantamax-vormen zijn van enkele van de meest iconische Pokémon van de eerste generatie, Evee, Pikachu, Meowth en Charizard.

Het fenomeen Gigantamax, in tegenstelling tot de Dynamax, naast het vergroten van het uiterlijk van de Pokémon zijn uiterlijk verandert ook, en de vier monsters van Kanto zijn ook de eerste Pokémon die niet tot de achtste generatie behoren die we in de Gigantamax-versie kunnen bewonderen. Het enige dat overblijft, is wachten tot de komende uren om er meer over te weten te komen.