Reeds bij de release in maart 2017, de kopers van de toen pasgeboren Nintendo Switch ze vroegen zich af wat het doel van de Meldings-LED's post rond de Home-knop van hybride console. Zonder naam achtergelaten e genegeerd van Nintendo tot de zeer recente 9.0.0-update die op zijn minst zijn aanwezigheid heeft herkend, heeft eindelijk een gebruiker gevonden in de fitness RPG door nu uit te komen: Ring Fit Adventure.

Ring-Fit-Adventure-POV

De Twitter-gebruiker Akfamilyhome was de eerste die de wereld de mysterieuze meldings-LED liet zien in actie: blijkbaar zal het doel erin bestaan vestig onze aandacht terwijl de console in de slaapstand staat en eerder was ingesteld een alarm voor een bepaalde tijd, met de taak ons ​​terug te brengen naar de onze gymnastiek plichten door zijn licht en een lichte vibratie van de Joy-Con.

Nu dat de Geweldig N is eindelijk begonnen dit tot nu toe te testen niet-gepubliceerde functionaliteit van Nintendo Switch, is het logisch om te vragen welk spel de kleine blauwe LED gebruikt aanwezig in de Right Joy-Con. Misschien kunnen we meldingen over onze dagelijkse taken ontvangen Animal Crossing: New Horizons, of Pokémon vangen met bepaalde vereisten op Zwaard en schild Pokémon? We moeten het gewoon doen verwachten om erachter te komen.

Welke titel lijkt het geschikt voor aanpasbare meldingsfuncties aangeboden door de hybride console? en hoe zou je ze uitbuiten?