Afgelopen mei, na de negatieve feedback van het hele publiek na de eerste trailer, de regisseur van de film Sonic The Hedgehog kondigde aan dat de productie zou hervatten ontwerp van de iconische blauwe egel, die belooft dat hij trouw is aan de geliefde versie van fans over de hele wereld.

Welnu, in de afgelopen paar uur op het net zijn twee afbeeldingen gelekt van wat het nieuwe ontwerp van de filmische Sonic zou kunnen zijn, en het lijkt erop dat in dit opzicht een aantal goede stappen zijn gezet.

Hoewel dit zijn geen officiële bronnen, het account Twitter die voor het eerst de twee foto's plaatste, zou de schermafbeeldingen toewijzen aan iemand "die werkt in Paramount Pictures", hoewel we je uitnodigen om het allemaal met een tang te nemen en het gezicht van Jim Carrey als Dr. Robotnik in een van de afbeeldingen te zien, komt echt van denk dat dit het langverwachte nieuwe Sonic-ontwerp is. We hoeven daarom alleen te wachten op bevestigingen of weigeringen uit officiële bronnen van Paramount Pictures.