Fortnite is volledig geblokkeerd op het beroemde Black Hole-scherm van meer dan 24-uren, en velen vragen zich af wat er aan de hand is. Tussen geruchten en lekken die aan alle kanten opduiken, is hier wat aanvullende informatie over wat, voor alle doeleinden, het tweede hoofdstuk van een van de gelukkigste titels van Epic Games zal zijn.

Fortnite

Releasedatum?

Niemand weet het zeker. Sommige geruchten zeggen dat het er moet zijn 15 oktober in China, maar op dit moment is er geen bevestiging van Epic Games, die vreemd stil is over het onderwerp.

Vanaf wanneer kan het worden gedownload?

Nogmaals, er is geen precieze informatie. Volgens sommige lekken zouden sommige spelers op de een of andere manier al toegang hebben gekregen tot de Fortnite-update, die volgens geruchten zou moeten wegen rond 13 GB.

Waarom is Fortnite momenteel offline?

Het antwoord op deze vraag is vrij eenvoudig. In plaats van het tiende seizoen op conventionele manieren af ​​te sluiten, heeft Epic besloten om een ​​massa-evenement te creëren dat de basis daarvoor zal leggen vernieuwd en anders versie van het spel zodra het weer online is. Hoe lang blijft het offline? Niemand kan het veilig zeggen.

Fortnite

Waar zal Fortnite 2 uit bestaan?

Fortnite 2 het zal, in zijn doelstellingen en bedoelingen, een zijn Geheel nieuwe Fortnite. Als de spelers de afgelopen jaren altijd op dezelfde kaart hebben gespeeld, zou dit nieuwe hoofdstuk veel vlees aan het vuur moeten toevoegen. We hebben voorlopig alleen maar geruchten en lekken en we kunnen alleen maar hopen op verdere verduidelijking van Epic Games. Ondanks dit zijn er mensen die zeggen dat verschillende elementen zullen worden opgenomen, waaronder boten, nieuw niveausysteemgevallen van wapens en ander nieuws.

Helaas is er nog steeds weinig informatie beschikbaar over Fortnite 2. We moeten gewoon wachten op verklaringen en updates van Epic Games. Laten we ons ondertussen voorbereiden op het verwelkomen (willy-nilly) van de terugkeer van een van de meest spraakmakende games van de afgelopen tijd.