Het is weer om te praten over Bloodborne 2, een onuitputtelijke bron van nepnieuws en memes. De president van From Software en maker van de Dark Souls-serie, Hidetaka MiyazakiZei tegen GameSpot die een vervolg op creëren bloodborne het is niet alleen zijn keuze.

Op de vraag naar een mogelijk vervolg op de exclusieve Playstation 4 antwoordt de regisseur als volgt:

"Bloodborne 2 ... Helaas beslis ik niet"

Laten we dat onthouden de game is afkomstig van een samenwerking tussen From Software en Sony Japan Studio, dus het is zeer waarschijnlijk dat Miyazaki beweert dat het aan Sony is om groen licht te geven om te werken aan Bloodborne 2.

De eerste titel was een groot succes, zowel op het vlak van kritiek als op commercieel vlak. Helaas verdwijnt met deze woorden de droom dat de titel al in ontwikkeling is, misschien als een exclusieve Playstation 5, maar dit betekent niet dat het niet kan aankomen, misschien in de toekomst. We moeten gewoon wachten.