Code Vein, soulslike in anime sauce, is al een paar dagen gepubliceerd en op projecten van Nexus Mods vallen de projecten al. Met de nieuwste toevoeging kun je spelen in de perfecte kleding van Nier's 2B: Automata. Deze mod is uitgerust met drie outfits en biedt ook de fysica van de rok.

U kunt de items downloaden van volgende link. Om ze te installeren, moet u het .pak-bestand in de map plaatsen: / CodeVein / Content / Paks / mods ~. Tijdens het maken van personages, bij het kiezen van de vrouwelijke, heb je de kenmerken van de hoofdrolspeler van het spel van Yoko Taro.

Helaas zijn er nog enkele texturen met een lage resolutie en over het algemeen heeft de mod nog steeds een beetje afwerking nodig. Over het algemeen zijn er geen problemen en de mod lijkt goed te werken. Vergeet niet om onze review van Code Vein te bekijken op volgende link.