Microsoft en het Xbox-merk nemen afscheid van Mike Ybarra. Ybarra verlaat het bedrijf na een carrière van 20 jaar.

Als je een Xbox-fan bent, ken je Mike Ybarra zeker, een van de sleutelfiguren van het geweldige merk X. Mike begroette zijn TeamXbox-collega's voor de ondersteuning en ondersteuning door de jaren heen.

Uiteraard is Ybarra niet vergeten van fans, groet de community via verschillende tweets: "Na 20 jaar bij Microsoft is het tijd om een ​​nieuw avontuur te beginnen" schrijft Ybarra "Het was een geweldige ervaring met Xbox en de toekomst ziet er rooskleuriger uit dan ooit. Ik bedank alle TeamXbox, ik ben enorm trots op wat we hebben bereikt en ik wens je het beste. Binnenkort zul je weten wat me te wachten staat (ik ben super enthousiast)! "

"Maar het belangrijkste is dat ik je lieve gamers en onze fans wil bedanken voor alle steun. Blijf spelen en we hopen je snel weer te zien! " vervolgde Ybarra. In de loop der jaren heeft Mike zijn verantwoordelijkheden zien groeien en uitgegroeid tot een leidende figuur voor Xbox Live, Xbox Game Pass en Mixer.

Voorlopig heeft Microsoft geen opmerkingen vrijgegeven over wie de plaats van Ybarra zal innemen, of in het algemeen over het feit dat het het bedrijf verlaat.

Het afscheid van Mike Ybarra kwam onverwacht, bijna als De verklaringen van Shawn Layden door Sony Interactive Entertainment Studios die zei dat hij klaar was om Sony de komende maanden te verlaten.

Over ontslag gesproken, je hebt gehoord dat Sony een groot aantal voorbereidt licenziamenti?