Het Epic Games Store-weekprogramma blijft onversaagd en we blijven het zonder angst volgen. Deze keer is de aangeboden game echt een bom, gespeeld en beoordeeld door onze vate op het YouTube-kanaal van Parliamo di Videogiochi. Surviving Mars is ontwikkeld door de Bulgaren van Haemimont Games en gepubliceerd door Paradox Interactive op 15 maart van 2018.precies waar het doel is om de overleving van onze kolonie te verzekeren. De game, meestal verkrijgbaar voor ongeveer dertig euro, is vanaf vandaag gratis te downloaden tot aanstaande donderdag. Als je het meteen wilt doen, is dat genoeg klik hier gewoon.
Je moet natuurlijk in het bezit zijn van een actief Epic Games-account.

Als je meer wilt weten over Surviving Mars of, eenvoudiger, als je 15 minuten hebt om een ​​video van onze Fraws te herstellen, Ik raad je sterk aan om de video te bekijken die ik hieronder laat. Het verklaart in detail alles wat er te weten valt over de titel, vergezeld van de meest sexy en welsprekende stem in Italië.

 

Naast het overleven van Mars, als je zin hebt in het oppakken van aggratis-games, raad ik Rabbids Coding van harte aan, nieuwe frisse nieuwe titel van publicatie en beschikbaar gesteld (gratis) door Ubisoft. Daar hebben we het over gehad Gratis is mooi.