Dit keer is het Ubisoft, op een totaal onverwachte en onverwachte manier, om ons een gratis en (potentieel) prachtig spel te geven. Mogelijk omdat er tot twee dagen geleden niets bekend was over deze titel. Laten we het hebben over Rabbids Codering, een titel die de beroemde saga van konijntjes op een compleet nieuwe manier opnieuw bezoekt. Twee dagen geleden aangekondigd met een release-trailer op YouTube, wil Rabbids Coding de basis van programmeren eenvoudig en leuk ontdekken (en leren). De Rabbids zijn het internationale ruimtestation binnengevallen: het is onze taak om ze in een baan om de aarde te sturen voordat ze alles vernietigen! De game is ontwikkeld op 32-niveaus om te worden overwonnen met logische oefeningen en redeneringen die typerend zijn voor de programmering. Hieronder staat de presentatietrailer:

Rabbids Coding, zoals reeds vermeld, werd aangekondigd en onmiddellijk beschikbaar gesteld als gratis download. NWe weten daarom niet of het de bedoeling is om het voor altijd gratis te spelen of dat het een "lanceringsaanbieding" is. Wat we u kunnen adviseren, is om uw twijfel weg te nemen download het onmiddellijk. Om dit te doen, klik hier. Je moet natuurlijk een actief Uplay-account hebben.
Als je honger hebt naar gratis games, herinner ik je eraan dat de nieuwe gratis titel aangeboden door de Epic Games Store: Surviving Mars binnenkort beschikbaar zal zijn. Platte ficco, ik ga erin!