Via het officiële Twitter-account van Kojima Productions heeft Good Hideo de start van de Death Stranding World Tour aangekondigd Wereld Strand Tour, vertrekt vandaag, donderdag, 10 oktober, uit Parijs en stopt dan in Londen, Berlijn, New York, San Francisco, Tokio, Osaka, Singapore, Taipei en Seoul.

Het is nog niet duidelijk wat er voor de tour was gepland, afgezien van de waarschijnlijke aanwezigheid van Kojima in elk van de genoemde steden. Zeker zullen delen van het spel worden getoond, maar we kunnen het vuur in handen krijgen, er zullen veel verrassingen zijn.

"Laten we ervoor zorgen dat iedereen met elkaar verbonden is", schreef Hideo Kojima op zijn persoonlijke Twitter-account. Zouden we potentieel de band CHVRCHES kunnen zien stoppen in elke stad om de muziek van de soundtrack te spelen? Verschijnt Mads Mikkelsen of Norman Reedus onverwacht? We weten het niet zeker, maar als je in een van de steden woont waar de tour zal aankomen, mis het dan niet.

Bedenk dat Death Stranding officieel de 4 November zal debuteren als exclusief voor PlayStation 8.