- Universiteit om 2,500 vierkante vierkante meter export training- en competitiecentrum voor onderling verbindende en intramurale competitie te creëren -

WEST HAVEN, Conn. - (BUSINESS WIRE) –De Universiteit van New Haven kondigde aan dat het een uitgebreid academisch curriculum voor exportbeheer opzet dat als eerste in zijn soort deel zal uitmaken van een zakelijk curriculum dat is geaccrediteerd door AACSB International, een accreditatie die de University of Businesses in de top vijf procent van business schools wereldwijd plaatst.

De introductie van het exportcurriculum van de universiteit begint met de lancering van een concentratie in exportmanagement als onderdeel van de bacheloropleiding bedrijfsmanagement van de universiteit. De nieuwe concentratie begint studenten in te schrijven voor de val van 2020.

Bovendien zal de universiteit een interdisciplinair undergraduate-programma voor export en een bijbehorend masterprogramma in export en technologie opzetten, het eerste dergelijke afstudeerprogramma in de VS A 2,500-square-foot miljoen Bergami Center for Science, Technology and Innovation, gepland voor opening in het voorjaar van 35.

"De exporterende industrie is een van de snelstgroeiende ter wereld", zei president H. H. Kaplan van de University of New Haven, Ph.D. "Door de ontwikkeling van deze veelgevraagde, unieke academische mogelijkheden op zowel bachelor- als universitair niveau zal de Universiteit om de interdisciplinaire sterke punten van onze programma's in business, technologie, engineering en informatica te maximaliseren, waardoor onze studenten een baanbrekende kans krijgen om hen voor te bereiden op de toekomstige leiders van de exportindustrie. "

Volgens het door Newzoo gepubliceerde Global Market Report zal de exportomzet dit jaar $ 1 miljard overschrijden, en wordt verwacht dat de wereldwijde omzet 3.2 miljard zal bereiken door 2022. In Noord-Amerika wordt verwacht dat de omzet in 2019 bijna $ 410 miljoen zal bedragen, met schattingen van een toename tot $ 700 miljoen door 2022.

Onderscheidend aan het exportprogramma van de universiteit bieden studenten de mogelijkheid om export te bestuderen terwijl ze deelnemen aan een uitgebreid, op bedrijfsniveau gebaseerd curriculum dat is geaccrediteerd door AACSB.

"Ons rigoureuze zakelijke curriculum heeft een bewezen staat van dienst van succesvolle bedrijfsleiders en ondernemers," zei Brian Kench, Ph.D., decaan van het College of Business. "De oprichting van een academisch programma voor exportbeheer profiteert van de sterke punten en geeft een duidelijke boodschap af dat de Universiteit van New Haven zich wil inzetten om leiders voor te bereiden aan de zakelijke kant van deze opkomende industrie."

De Universiteit van New Haven is opgericht door de eerste in de VS die een geaccrediteerd sportmanagementprogramma heeft opgezet. Het programma werkt in vele hoedanigheden binnen professionele sporten en collegiale atletiek.

"De tijd is rijp voor de universiteit om het voortouw te nemen in exportonderwijs," zei Gil Fried, JD, professor en coördinator van de hoog aangeschreven bachelor- en masteropleidingen op het gebied van sportmanagement. Professor schrijft momenteel wat naar verwachting het meest uitgebreide exporthandboek is met meer dan 60 co-auteurs van over de hele wereld, waaronder commissarissen van conferenties, algemene managers van professionele exportteams en verschillende professionele gamers.

"Er zullen veel kansen zijn voor studenten om lucratieve carrières na te streven in dit snelgroeiende veld," vervolgde Fried. "Van management en business tot technologie, game-ontwikkeling, omroep, mediarechten om professioneel te concurreren, studenten kunnen hun passies nastreven."

Het geplande export- en trainingscentrum organiseert exportwedstrijden waarmee studenten technische en operationele ervaring kunnen opdoen. De ruimte zal ook studenten betrekken via de export van de universiteit, die meer dan 200-leden heeft.

Naast het creëren van een export met cursussen in ondernemerschap en export, zal de universiteit interdisciplinaire klassen ontwikkelen die gericht zijn op gokken in export (Henry C. Lee College of Criminal Justice and Forensic Sciences), spelstoornissen (School of Gezondheidswetenschappen), omroep en grafisch ontwerp (College of Arts and Sciences) en ontwikkeling van videogames (College of Engineering), onder andere met expertise van de universiteit.

Over de Universiteit van New Haven

De Universiteit van New Haven is een particuliere, 1920 co-educatieve universiteit die is opgericht op de Yale-campus.

In de afgelopen vier jaar heeft de universiteit, onder leiding van president Steven H. Kaplan, een aanzienlijke groei doorgemaakt - zowel bij de inschrijving als bij de uitbreiding van de campus van de Universiteit West Haven. De inschrijving is gestegen met 15 procent tot meer dan 60 studenten en studenten.

In het afgelopen decennium heeft de universiteit, die erkend is door The Princeton Review en US News & World Report voor academische excellentie, meer dan $ 300 miljoen aan grote kapitaalprojecten voltooid en tegelijkertijd nieuwe academische programma's 26 gelanceerd. De universiteit heeft ook campussen toegevoegd in Prato, Italië en Orange, Connecticut.

Voor meer informatie over de Universiteit van New Haven, bezoek www.newhaven.edu.

Contacten

Carolyn Meyer
Telefoon: +203 (932) 7416 - XNUMX
E-mail: mediarelations@newhaven.edu
Media-info: www.newhaven.edu

Bron BEDRIJFSDRAAD