Metro Redux, de editie die zowel de eerste twee games van de saga bevat, of Metro: 2033 en Metro: Last Light, lijkt te zijn geland Nintendo Switch.

Blijkbaar onthulde een Portugese retailer per ongeluk de komst van de Nintendo Switch-editie van Metro Redux. Volgens wat de site zegt GamingReplay, de game komt in december op de hybride console tegen de prijs van 44,99 euro.

redux meter

de screenshot die je zag werd gemaakt door de Wccftech-jongens voordat de retailer het kon verwijderen.

De Metro-serie, voor degenen die het nog steeds niet weten, spreekt over de wisselvalligheden van de overlevenden die zich na een brute nucleaire oorlog in de Russische metro hadden opgesloten.
De game of in dit geval de games zijn fps met stealth- en survivalmechanismen waarin je de rol van Arthiom op je neemt, een jonge Ranger die de vijandige metro-facties, een gevaarlijke omgeving en zijn gemuteerde fauna moet overleven.

Wat vind je van de komst van Metro Redux op Nintendo Switch? ga je terug om Arthiom opnieuw te spelen op de hybride console? Over titels gesproken die op andere platforms terechtkomen. Heb je dat gehoord The Outer Wilds komt naar Playstation 4?