Voortdurend op zoek naar gratis materiaal voor u kwamen we Unforgiving Trials: The Space Crusade tegen, vriendelijk aangeboden door IndieGala.

In een wereld die nu sterft, vindt een jonge boer met de naam Jory de uitverkorene om de aarde te redden, aangezien hij de genieën van oude helden draagt ​​en dankzij de technologie van de buitenlander die Jory en de andere 3-helden heeft aangeworven, om elke dreiging te bestrijden.

In Unforgiving Trials: The Space Crusade heeft elk personage zijn eigen klasse met zijn eigenaardigheden. De eigenaardigheid van deze titel ligt in het feit dat de gevechten die moeten worden uitgevochten een exact aantal zijn, dus geen willekeurige ontmoetingen om te malen.

We staan ​​voor de klassieke JRPG-structuur met oude turn-based 16 bit graphics.

Het doel van het spel is om de zon te bereiken om de kwaadaardige tiran te verslaan die de pest heeft veroorzaakt die de aarde vernietigt.

Wacht niet langer en download de game op volgende link.