Destiny 2 is begonnen met het uitgeven van een speciale munt genaamd het Vex-chassis, maar waar dienen ze voor? En waarom zijn ze bijzonder nuttig?

Allereerst weten we dat het Vex-chassis wordt vrijgegeven door de Vex gedood en tot nu toe niets abnormaals, maar de reden in het spel voor hun bestaan ​​betreft een plan bedacht door avant-garde lid Ikora Rey.

Ikora probeert een Vex-partole te bouwen en om zijn taak te voltooien, heeft hij zoveel mogelijk chassis nodig. Zelfs hier niets vreemds, maar houd er rekening mee dat deze "munt" verscheen vóór de zoektocht naar Ikora, waardoor de bewakers verward raakten over het nut van het chassis.

Om Vex-onderdelen te verzamelen, moet u deelnemen aan deVex aanstootgevend minstens één keer. Ga aan het einde van het spel terug naar Ikora die je de uitdaging zal geven Ken je vijand.

De uitdaging vereist dat voogden de bovengenoemde Vex-onderdelen / chassis verzamelen en voor elke verzamelde component zal de voltooiing van de uitdaging met 1% toenemen. Het positieve feit is dat na het verzamelen van het 100-chassis is de uitdaging voorbij Dit geeft toegang tot nieuwe Tier 3-wapens en helpt voogden de vermogenslimiet te bereiken.

De snelste manier om alle componenten te verzamelen is door deel te nemen aan Vex-offensieven op de maan en de Gatelords te doden in de Vex-invasiegebieden. Nadat u deze activiteiten ten minste eenmaal hebt voltooid, hoeft u alleen nog maar aan de Vex Offensief-modus deel te nemen om uw werk te voltooien.

Nu je weet wat het is, hoef je alleen maar te rennen om de Vex-dreiging te elimineren. Ondertussen heb je die Destiny 2 gehoord is verhuisd van Battle.net naar Steam?