Vandaag Rockstar heeft eindelijk het nieuws bevestigd dat spelers op pc zo lang wachtten: Red Dead Redemption 2 komt op pc aan. Er zijn weinig details bekendgemaakt in de aankondiging, maar het bedrijf heeft de datum van vertrek al aangekondigd, vastgesteld voor de 5 november, met speciale bonussen beschikbaar voor spelers die het vooraf kopen via de Rockstar Games Launcher vanaf 9 oktober.

Op dit moment weten we niets anders, maar tot slot hebben we een releasedatum ook op pc en eerlijk gezegd, een van de dingen die me het meest boeit aan de komst van de Rockstar-game ook op pc is de aanwezigheid van de mod. Het softwarehuis heeft nooit officieel modding voor GTA ondersteund, maar dit heeft het nooit gestopt.

Naast de Rockstar-launcher is RDR2 ook beschikbaar op Epische spellen, Greenman Gaming en Humble Store. De versie Stoom van Red Dead Redemption 2 zal beschikbaar zijn op December.