Veel gebruikers Nintendo Switch wachten nog steeds op een patch voor Bebloede: Ritual of the Night, de laatste titel van koji Igarashi. De officiële pagina Kickstarter is bijgewerkt en er is nu een startvenster beschikbaar voor de twee belangrijkste updates die vier verschillende problemen in de game zullen oplossen. De Senior Community Manager van 505-games, Jason "Vraag" Ryan, verklaarde dat ze moeten worden gepubliceerd tegen het einde van November 2019.

De grootste problemen met betrekking tot de vertraging in de invoer en het lange laden. Beide zullen worden verbeterd door de deeltjes in het spel te vervangen om het lichter te maken. Er werd ook gecommuniceerd dat na de update Bloodstained: Ritual of the Night er ook beter uit zal zien.

Hier is de lijst met verbeteringen.

Visuele trouw: de manier waarop achtergronden en omgevingen worden weergegeven, wordt aanzienlijk bijgewerkt. Dit zal in de meeste delen van het spel leiden tot merkbaar scherpere omgevingen.
Laadtijden: laadtijden tussen scènes zullen aanzienlijk worden verbeterd, maar ze zijn nog niet zoals we zouden willen dat ze zijn, dus er zal nog werk aan de winkel zijn.
Deeltjeseffecten: we hebben al honderden deeltjeseffecten vervangen door nieuwe activa en er zijn er nog veel over. De nieuwe zien er voor de gebruiker hetzelfde uit, maar hebben minder impact op de spelprestaties. Dit waren een van de belangrijkste oorzaken van het instorten van de framerate tijdens de gevechten.
Input Lag: Invoervertragingstijden zijn aanzienlijk verkort. Zodra het werk is voltooid, zou het spel veel responsiever moeten lijken.

De update van de Bloostained Kickstarter-pagina meldt ook nieuwe functies voor de versies PlayStation 4 e Xbox One.

Update voor Xbox 1.006

De update is nog steeds gepland voor eind september. Het zal bevatten:

  • IGA's Back Pack DLC
  • Saldo-update n. 1: meer details qui
  • Overheersing trofee correctie
  • HDR-correctie
  • Lokalisatie verbeteringen
  • Specifieke bug voor XB1 gecorrigeerd

Update PS4 1.04

We hebben geen datum voor de 1.04-update voor Bloostained Playstation 4. We zullen meer informatie verstrekken wanneer we de releasedatum naderen. Deze update bevat bugfixes en verbeteringen waaraan we sinds de laatste update hebben gewerkt.

We herinneren je eraan dat Bloodstained: Ritual of the Night beschikbaar is op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.