In de afgelopen uren Stoute hond onthult veel nieuwe dettagli de langverwachte The Last Of Us Deel II, uitgaande de 21 februari 2020, en het laatste nieuws betreft de modus multiplayer van het spel, wat anders is dan in het eerste hoofdstuk afwezig in dit vervolg.

Ondanks de focus van The Last Of Us is duidelijk de ervaring in single, de online modus Factions van de eerste titel was hij op dat moment behoorlijk succesvol, zelfs zozeer dat hij een korting van de bovengenoemde modaliteit suggereerde, zelfs in het vervolg, maar wat volgens het ontwikkelingsteam niet zal gebeuren, of tenminste niet onmiddellijk.

Zoals u kunt lezen uit de verklaring gepubliceerd door Stoute hond, waren de inspanningen van het team allemaal gericht op de campagne met één titel, die eruit ziet als het meest ambitieuze project dat de ontwikkelaars ooit hebben gemaakt.

Dit sluit deze echter niet uit online modus kan in de toekomst worden gepubliceerd, zoals gemeld door de verklaring zelf, misschien in de vorm van een gratis DLC of een echte spinoff van de hoofdreeks.