Schiet op, het is altijd tijd voor gratis spellen en deze keer, om het ons aan te bieden, zijn ze de erg aardige jongens van GOG.com. Hou je van sci-fi-instellingen, ruimtesims en / of heb je duizendduizenden euro gegeven aan die prater van Roberts voor Star Citizen zonder praktisch iets te kunnen spelen? Nou, dit is het spel voor jou. Laten we het hebben over Freespace 2, historische vluchtsimulator (waar we uiteraard een ruimteschip besturen) nu uitgebracht in de verre 1999. Gevolgd door Freespace - De Grote Oorlog, wordt Freespace 2 nog steeds beschouwd als een van de beste ruimtesims ooit gemaakt.

Natuurlijk zijn we niet op het niveau van GTA: San Andreas of andere meer populaire titels, maar een gratis spel is nog steeds een gratis spel en voor liefhebbers van het genre is het zeker een juweeltje dat niet gemist mag worden.
Je kunt het direct downloaden uit de GOG.com-winkel eenvoudigweg klik hier Je hebt tijd tot 27 vrijdag, dus schiet op.